tirsdag 29. mars 2011

MALEBLÅTUR

Eg er så heldig som har fått to fantastiske maleopplevengar på ei veke :-) Vi har feira vår gode veninne Ann-Lisbeth i mange dagar, og denne gongen reiste vi på blåtur til Kunsthuset i Rimstadalen på Bryggja.
Her held kunstnaren Gerd Endestad til, og ho hadde laga eit spennade og utfordrande opplegg til oss. Vi valgte oss eit ord - ein tilstand......sjå berre her....
....her er gjengen med det ferdige resultatet, og no skal du få tilstaden vi valgte å male

glad-glad, lykkerus, tilhørigheit (det heiter ikkje det på nynorsk, men det får bli slik no :-) ) , muntert-lykkelig 


Kan du gjette kven som mala kva????

6 kommentarer:

 1. Å kor kjekt! Er så artig å sjå kor glade de er. Fint å sjå at du malar igjen. Du er så flink til det:)

  SvarSlett
 2. så gøy!! Fantastisk ide. Tipper dere har storkost dere på den samlingen :)

  SvarSlett
 3. Flotte damer og finfine bilder! Å kor kjekt de ser ut til å ha det :) Eg må sei du har vorte ein resar på å blogge Aina! Kjekt å lese alle dei fine innlegga!
  Klem ♥

  SvarSlett
 4. Så kjekt du må ha hatt det! Gode maleopplevingar - og gjerne ilag med andre - er GULL verdt! Eg har nettopp kjøpt litt ny maling, så det kriblar godt i fingrane! Men fyrst litt jobbehelg..:-)

  Butikken din i fjøset ser berre SÅ fin ut - der skulle eg gjerne ha vore! Og ellers så må eg berre så skrøyte over Alpakka Berte, som eg har vore innom to gonger! Knallfin! Fargerik, leken, fristande, MYKJE å sjå på... Ja, nett slik ein interiørbutikk skal vere!

  Helgeklem til deg!

  SvarSlett
 5. Hei til dei kjekke måledamene eg fekk på besøk. Og så fint det er skrive om her på bloggen då! Eg må også skryte av kor interesserte og ivrige de var i jobbinga, ein fryd og glede for meg også! Lykke til vidare. Fargehelsingar i frå Gerd i Kunsthuset.

  SvarSlett
 6. Kor flott bilete!! Eg fekk lyst til å gjere det same, male nokre ord :) eg trur ein kan seie tilhøyrsle på nynorsk :)Må kome meg oftare til Hakallegarden :)

  SvarSlett