lørdag 10. juli 2010

FIIIIIN frokost


Det slo meg plutseleg at eg hadde slikt eit nydeleg frokostfat idag :-) Elsker dette høne fatet frå RICE! Ute ropar levande høner og hanar, så det er mest som dei på frokostfatet mitt også kaklar litt.

No skal den nytast før gardsinnrykket kjem :-) Ha ei fin helg!

8 kommentarer:

 1. Mm, godt du koser deg med frokosten! Lykke til med alle dagens oppgaver!

  SvarSlett
 2. Kjekt å kome innom ein slik koseleg stad ..
  Kjem igjen :-)
  Fortsatt god sommar!!

  SvarSlett
 3. Nydelig fat du har. Mykje fint frå RICE. Nydelige fargar. Ha det koselig vidare :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Å, kor glad jeg ble når jeg fant bloggen din i dag! :) Hadde mitt første besøk på Hakallegarden i fjor sommer - og det gjorde uslettelig inntrykk! Hadde oss en snartur for et par uker siden også, og jeg storkosa meg i klesstativa i lødebutikken... Hakallestranda har en spesiell plass i hjertet mitt da far min er derfra. Har mange gode barndomsminner fra besøk hos besteforeldre opp i bakkane, og timesvis leik på sanden. Etter at dei gikk bort for mange år siden , har turane sørover blitt skjeldnere. Men etter at Hakallegarden vart til, har vi jo enda en god grunn til å besøke plassen! Flott at dåkke har fått det til!

  SvarSlett
 5. Heisann!! Tusen takk for koselig helsing i bloggen min.
  Det var kjempe kjekt og hyggelig å treffe deg på lørdag og ikkje minnst på krukkehuset i Ulsteinvik :)
  Håpa me treffast snart igjen. Du er velkomen hit om du er innom volda en dag :) BAre ta kontakt!! I dag tenkte eg skulle sy litt. Har fått litt inspirasjon i løpet av sommaren. Så kansje det kjem noko nytt frå MADE BY HEART etterkvart :)
  Ha en koselig onsdag vidare
  Klem

  SvarSlett
 6. Hei Alpakkaene!
  Så fint det var her hos deg! Barn og dyr og gård og allting, en god kombinasjon ser det ut til!
  Nå avslører jeg skammelig uvitenhet her, men han karen på bloggbildet ligner da vitterlig en lama?... Er lama en type alpakka, kanskje? Eller er lama og alpakke like forskjellig som sau og gris? Akk ja, oss byjenter. Her kommer jeg gjerne tilbake!

  SvarSlett
 7. hei aina

  tusen takk for koselige ord fra deg inne på bloggen min!:)

  strømpebuksa er fra miss sixty, kjøpte den på glassmagasinet i oslo for et år siden. jeg må innrømme at jeg har litt dilla på strømpebukser, kjøper de fleste på noa-noa.

  ønsker deg en fin helg,
  vibeke

  SvarSlett
 8. Hei igjen! Du husker heilt rett! Det er dei samme snippene som sendte varer med hurtigbåten for noen år siden! Vi har hatt et par besøk på Hakallegarden både jeg og Britt - ikke samtidig - , men det har vært så hektisk bak disken hos deg at vi har ikke gjort oss til kjenne. :) Men vi kommer tilbake! :) Far min har vokst opp bare få meter unna, opp i bakkane i gamlehuset på gården der Per og Anne Kari bor no. :)

  SvarSlett