torsdag 30. september 2010

Tid for ALPAKKAmat

Når ivrige drengar finn ut at dei skal jobbe på Hakallegarden, så er det tryggast å ha eit auge med synst odelstausa. Ein veit aldri heilt kva som kan skje når tre små karar slår hauda ihop :-) Alpakka-Johanne synest iallefall det står av seg når ho får ei heilt boks med godsaker heilt for seg sjølv frå dreng Adrian. NAM,NAM!!!! Jammen er ho heldig!
Ops, der var visst fleire som ville smake på godsakene :-) Adrian, Marius og Thomas delar villig ut til alle som vil smake. Kaninfor det er det beste som finns!!!
Jammen bra at gardsfolket har slike flinke hjelpeskarar som tek i eit tak :-)

ALPAKKA-sesongen er snart i gang for fullt, og om ikkje lenge også nettbutikken vår. Då finn du alpakkaherligheiter på http://www.alpakka.no/. VELKOMEN INNOM!!6 kommentarer:

 1. Du kor søte disse dyra er ;)

  skulle ønske eg hadde 2 - 3 stk...
  Smil fra monika

  SvarSlett
 2. Godt ho held overoppsynet :-)
  Nydelege dagar!

  SvarSlett
 3. Lenge til det får dei inn og nettbutikken i gang? Skal nemlig handle meir og lurer på om eg skal vente på din butikk eller handle no??
  :) har så lyst å sjå kva du har å selge :)

  Klem!

  SvarSlett
 4. Vi skal alltids kunne ordne nokre dyr til deg Monika, om du har veldig lyst :-)

  SvarSlett
 5. Oj så nyklipte! Herlige dyr - den som hadde hatt en gård - de egner seg vel ikke i en helt vanlig hage i et helt vanlig byggefelt... :-)
  Garn i nettbutikk snart? DET må jeg følge med på. Alpakka er favoritten:-)

  SvarSlett
 6. Der er ei svensk bloggar som har alpakka i hagen veit eg.....ilallefall virkar det slik...så det nok mulig Heidi Kristin :-)

  SvarSlett