tirsdag 6. oktober 2009

PÅ FOTOUTFLUKT MED ALPAKKAKLEDEHer om dagen dressa eg opp nokre av mine kjæraste i alpakkaklede, og reiste på stranda for å ta bilder. Her ser du Knut, Alma, Marit, Kristin og Georg i klede frå Alpaca Society, Alpaca Experience og Marithøna. Var dei ikkje fine? Bilda skal vi bruke til reklame, og at vi fann nokre solstrålar mellom alt regnet som har vore i det siste, ja det er heilt utruleg.
Dette er klede som vi sel på Sandvikgarden (www.hakallestranda.no), i Krukkehuset (www.krukkehuset.no), på Alpakka Apotek som vi snart opnar i Drotningsvik Senter ved Bergen (www.alpakka.no). Om ikkje lenge får vi nettbutikk også, så det vert spennande :-) Fleire flotte bilder kjem etterkvart.

4 kommentarer:

 1. Vakkert :-)
  Været er ikke godt om dagen, men til gjengjeld er folk tidligere ute med å tenke varme klær, og der skinner virkelig alpakkaklærne :-)

  SvarSlett
 2. Fantastisk! Lekkert! Nydeleg! Estetisk! Smeis kor flott blogg dokke har fått til... Lukke til vidare! Klem

  SvarSlett
 3. Sååå hærlege bilder! Flott gjeng i flotte klede!!!
  Nettbutikk?????? ah, spanande!! Når????
  Eg var så sikker på at apoteket var opna, eg raste rundt på senteret...spurte på elkjøp og i dyrebutikken, køyrde rulletrapp...til inga nytte! Får stoppa neste gang også!;)

  SvarSlett
 4. Så flott!! Selv kan jeg ikke klare meg uten mine selvstrikkede alpakka-plagg. Spesielt votter og pulsvarmere, men også annet. Herlig.

  SvarSlett