torsdag 7. oktober 2010

TUSEN TAKK

Blenkjande gjenbrukshjarter dansar i vinden og helsar TUSEN TAKK for dei fine helsingane på smugkikk-innlegget mitt. Hesjastreng, Colaboksar og knappar frå gjenbruksbutikken kan verte ganske fint ikkje sant vel??

Gardakjerringklem :-)

11 kommentarer:

 1. Hei Aina!
  No fekk eg veldig lyst på ein tur til Hakallegarden igjen... Ja, denne løda er berre så utruleg fin og koseleg, kunne ha site der heile dagen med ein kopp i handa. Men det er også veldig farleg, farleg for lommeboka som har det med å hoppe ut av veska heilt av seg sjølv ;-) ;-)
  Ha ei fin helg!
  Klem

  SvarSlett
 2. For nokre artige hjerter. Så søte dei var.
  Ønska deg ei fin helg
  Klem

  SvarSlett
 3. Du er vel genial;) Likar gjenbruks evnene dine også;)
  Nydeleg blogg og kjekt å sjå bilder av heimetraktene mine:)

  SvarSlett
 4. Takk for fine helsingar, men skal tru kven Kristin er ? Eg kjem ikkje inn på bloggen din...om du skulle lese dette :-)

  SvarSlett
 5. Å - hei! Der er jo du!! Har lest om bedrifta di, og syns det var stas å tilfeldig finne bloggen din! Løa ser kjempefin ut - skulle gjerne ha tatt turen dit eingong:-)

  Ha ei god helg - eg legg deg i bloggrullen min, så kan eg følgje deg vidare!

  SvarSlett
 6. Kjekt sjå deg òg, forstår godt at det er full fart når ein er på jobb...
  E har eg kjent nokre år, D er nemleg søskenbarnet mitt..
  stilig pynt du har..

  God søndag!!

  SvarSlett
 7. Så enkelt, men likevel så lekkert! Takk for tipset! No skal vi klippe boksa! Hesjastrengen er det nok værre å få tak i her på mine kanter - vi får ty til "juksestreng" ;)

  SvarSlett
 8. Tusen takk for sånne fine ord:)
  Blir spennende å se pianoet i ny drakt....tror det blir kjempefint! kkurat den fargen jeg og ville valgt;)

  Så var det Kjøbenhavnturen:)
  Nå har ikke jeg så altfor god hukommelse, men en gate som jeg likte veldig godt er en parallell-gate til Strøget: Kompagnistræde.
  Det er en rolig gate der du finner butikker som Grøn Lykke og liknende. Og endel koselige spisesteder. Veldig koselig gate!
  Så ligger det noen koselige butikker i noen av tverrgatene ut fra Kompagnistræde....det er bare til å holde øynene åpne..:) I en av tverrgatene ligger den helt nyåpnede Retro Villa, som jo bugner av retrotapet. Samme prisene som på nettet: 500 for hel rull, og 100 for en løs meter.

  I Strøget finner du alle de store kjedene; H&M, Vero Moda, Zara osv. Valdig folksomt....
  Så på en åpen plass, enten midt i Strøget-gaten eller helt i enden, husker ikke helt....der finner du Cafe Norden. En kjempestor kafè over 2 etasjer som visstnok skal servere den beste kake. Denne kafèen er veldig populær. Vi var innom 2 ganger, men det var fullt begge gangene, så ble ikke den beste kaken på oss..:)

  Så i Blegdamsvej 124 ligger Husflid. En butikk som i hovedsak selger retro-sengesett.
  En flott butikk, men DENNE strila-jenten her, betaler ikke 200 DKR for et retro-sengesett:).....så jeg gikk ut derfra tomhendt:)
  Men hvis du satser på å besøke den butikken, anbefaler jeg å ta taxi. Den ligger litt i utkanten av sentrumskjernen, og vi gikk og gikk og strevde litt med å finne den.

  På vei til Husflid, traff vi på et par kjekke butikker; Stof 2000 og noen gøye barneklær-butikker. Men jeg kan ikke huske riktig hvilken gate det var....men TROR kanskje det var Fredriksborggade...?

  Så er Fristaden i Christiania absolutt verd et besøk! Det gjør inntrykk. Ta deg tid til det:)

  Rusle langs kafèene i Nyhavn er veldig koselig. Eller spise der;)

  Vi var ikke i Amaliehaven, for det blåste litt og var litt gufsete når vi hadde planer om å rusle og se der.....men har hørt det er veldig koselig der:)

  Vi fant et fint sted til å være på om kvelden og. Live musikk og masse ok folk:)
  Det var et slags "Scotsman-sted" som jeg tror ligger i Strøget-gaten. Nå får jeg vel lov til å skylde litt på vinen:)...for jeg vet ikke hva stedet heter:) Men gøy var det!!;)
  Var og innom Carell, som visstnok er det hotteste utestedet i byen....men det var for stivt for oss striler. Der var det "mingling" det gikk i....vi vil jo ha litt rølp;)

  Men ta for all del med deg varme klær!
  Lue og hansker er ikke dumt:)

  Jeg håper du får en kjempefin tur!!
  Jeg ble helt forelsket i byen:)
  Kos deg masse;)

  Klem

  SvarSlett
 9. TUSEN TAKK Siw!!!! Det var mange gode tips!!

  SvarSlett