søndag 30. mai 2010

SPETAKKEL

På Askøy bur der ei ufatteleg kreativ, driftig og flink kjelle - MISS HANDY (www.misshandy.blogspot.com) . Ilag med veninna si "Janne på lanne" , lagar dei festlege barneklede som heiter SPETAKKEL. Eg hadde vore på utkikk etter ein kjole som odelsjenta skal ha på seg når vi har gardsbesøk, og la umiddelbart inn ei bestilling :-) Vart veldig begeistra som du forstår. Etter få dagar kom resultatet.

Kjolen er heilt bedårande! No har arbeidsjenta testa den ut, og ho er like begeistra som mora. Og tenk, den har til og med lommer!!!! Det som er det tøffaste som finns for tida!!! og legg merke til dei flotte lommene - dei har påsydde broderi, sikkert frå ein gammal duk. Gardsforkle til "tenestetausene" er alt bestillt, så no skal vi verte bra fine når folket kjem til gards :-) Følg med på www.spetakkel.com alle saman :-)

5 kommentarer:

 1. UTRULIG STILIG!!!! No skal eg inn på bloggen du anbfalte og kike:)

  SvarSlett
 2. Ja ikkje sant!! Veldig flinke er dei. Marit blei supersøt i denne hærlege kjolen, men så er ho eigentleg veldig søt i alle slags klede, til og med jobbedress.

  Ha ei fin veke vidare.
  Klem, Sølvi

  SvarSlett
 3. Dette var intr.! Eg kom over denne sida da eg kikka på strikkebloggar... Alpakkaulla har eg strikka lite med, ser du. Ha ein triveleg kveld!

  SvarSlett
 4. -fantastisk flott kjole :) fant bloggen din i spor utgaven, en spennende gård dere har. Særdeles interresant med alpakka,lurer på om dere spinner garn selv for garn utsalg? Alpakka garn,er fantastisk å strikke med og blir suuuuuuuuuuuuper mykt og deilig ja.
  Ha en finfin dag på gården og jeg vil følge med på bloggen din

  SvarSlett
 5. -takk for melding på bloggen min :) Da får jeg følge md dere og se hva som skjer med egen alpakka garn spinning hos dere :) Ha en finfin sommer

  hilsen arnhild :)

  SvarSlett