søndag 21. mars 2010

Åh for ein strålande dag.....!


Bli med oss rundt på Hakallegarden ein strålande mars-søndag. Håper du vil kose deg ilag med oss :-)


Gråtass hadde også sin vårdebut idag. Han har stått innsnødd i garasja, og no fryda han seg over å få ta med ungane ut på tur med hengaren sin. TUT-TUT!!!!!

Herleg med ei lødedør på vidt gap! Det var godt for gardakjerringa som sto i kafèen og få kjenne den friske vårlufta blande seg med lukta av nystekte vaffelkaker.


Inne i lødebutikken og kafèen var det stor aktivitet, og vaffelpressa gjekk i eitt.Små-alpakkane kosa seg også nede i fjøsen, sjølv om vårsola ikkje nådde heilt inn til dei. Luftegarden hadde hestane for dagen, og småprinsessene og mammane måtte vere inn på stas for dei besøkande idag.


Dette vitnar om vår og godever :-) Det er så kjekt på gode dagar då ein kan å få flytte ut butikken. Då vert tunet enda trivlegare.Knut gardsdreng pakkar ut dei lekraste bøtter frå RICE. No skal vasken gå unna i ei fei :-)

To karar fann tonen, og smile om kappp med vårsola. Andre inspiserer dei gruslagde stiane langs dyregardane.
BLAFREboksar kosar seg ute i sola og ynskjer dei besøknade inn i gardsbutikken.

Den fargerike vesle minipapegøya er også ute og nyt godeveret, medan to trivelege paraplystangender ynskjer velkomen inn til gardsbutikken.Fritjof kosar seg i luftegarden, og helsar på alle som kjem forbi.
Medan Puse-Ard ligg på vakt på taket til hønene, og jaktar på papegøya som er ute i garden og flyg.Sjølv om det fine vårveret freista dei fleste ut, så var lavvoen full av folk som kosa seg og grilla pølser. Velkomen til gards ein annan dag også :-) Fortsatt fine vårdagar til deg og dine!

4 kommentarer:

 1. Det ser so utrulig flott ut!!!! Og lysta til å ta meg ein tur blei enda større no! Har dokke ope i påska?
  Klem frå Cecilie

  SvarSlett
 2. Åååå dette var et ras av vakre koselige bilder, du verden så hyggelig det ser ut hos dere:)
  Headingen din er nydelig, er det din datter?
  Hadde jeg vært nermere skulle jeg ha kommet innom, det er helt sikkert:)
  Klem fra Kate:)

  SvarSlett
 3. Heia! Ja vi er ope i påska Cecilie. Torsdag, laurdag og søndag. Velkomen :-) Takk for skryt Kate :-) Ja det er alpakkaprinsessa vår som er på bildet ilag med Alpakka-Jon :-) Velkomen skal du vere ein gong iallefall :-)

  klem frå Aina

  SvarSlett
 4. heihei :)
  hit skal vi garantert ta oss en tur en gang..
  super flott sted :)

  SvarSlett