lørdag 7. november 2009

ALPAKKAprinsessa
Vår vesle alpakkaprinsesse er like alpakkafrelst som pappa og mamma. Å få gå i fjøsen å mate "pakka" og dei andre det dyra, er berre sååå kjekt!!!


Her om dagen fekk vi nye flotte alpakkaklede til gardsbutikken vår. Dei var frå William & Waldemar. Dama bak navnet hoppa av karusellen og fulgte draumen sin. Resultatet er tøffe bruksklede i alpakka for små prinsar og prinsesser. Sjå den fine kjolen som prinsessa har på. Var den ikkje fin?! Kåpa har mommo laga, og den er også i alpakka......og hua og buksa :-) Det kjem frå Vibeke i Alpaca Society, og finns også i gardsbutikken vår.


Det som fasinerer meg mest med alpakka for øyeblikket, er at lisjemor kan ha på alpakkaklede i mykje lenger enn andre klede, utan at dei vert skitne. Og flekkar, ja det set seg omtrent ikkje!! Mamma er hekta, og det er prinsessa også. Må berre vite det at ho informerer gjerne dei rundt seg om at ho har "pakka" på :-) Og det seier mor ingeting på, for fleire burde absolutt prøve dette nydlege fiberet. BEDRE FINNS IKKJE!!!8 kommentarer:

 1. Så koselig innlegg!
  Vi har også en liten alpakkaprinsesse her hjemme, som elsker å mate alpakkaene våre. :)
  Alpakkaklær har vi ikke mye av, kanskje jeg skal kikke på noen av de stedene du nevner. :)

  God helg! :)

  Klem, cecilie

  SvarSlett
 2. Det var så søtt at jeg nesten måtte til tannlegen!
  Jo alpakkaprodukter er noe eget :-)

  SvarSlett
 3. Flotte klede på ei nydelig jente i skjønne omgjevnader:) Ha ei finfin novemberveke:)
  Klem

  SvarSlett
 4. Heisann:)
  Tusen takk for besøket på siden min:)
  Mamma fortalte meg om apoteket deres. Det høres ut som et spennende prosjekt som jeg tror vil slå an. Folk vil jo ha det naturlige nå, heldigvis....
  Jeg kikker gjerne en tur oppom en av dagene. Blir spennende å se:)
  Ellers må jeg si dere har en kjempefin plass på Hakkalestranda. Og at dere tør, og får til, å satse så mye på gården som dere gjør er bare beundringsverdig! Det er jo et paradis for barn!!!
  Jeg går og drømmer om en gård og et enklere liv, jeg også......Men da må jeg fange en mann først tror jeg:) :)
  Jeg legger meg til som følger av bloggen din.
  Så satser jeg på å stikke innom dere i Drotningsvik en av dagene.
  Ha en fin kveld videre.

  Hilsen Siv

  SvarSlett
 5. Eline-mi sier "nugatti-jenta mi" til vesle Marit! Og lengar so berre det til Hakallestranda og garden. Begge jentene mine seier at dei vil ut på Sandvikgarden snart...so då har de barnepassar... Klem frå Anita

  SvarSlett
 6. Hei! Det var hyggelig å få hilsen fra deg! Så flott blogg du har! Alpakkene er jo herlige! Var en tur på Smøla i sommer, og trodde jeg så en Lama, men kanskje det heller var en alpakka!? Nå vet jeg jo at de kan bo og trives på Vestlandet! ; )

  SvarSlett
 7. Vad roligt att hitta till din blogg! Fina bilder på din lilla flicka och alla fina djur. Vi har nyss skaffat två alpacka hingstar och vår lilla tvååring tycker väldigt mycket om dem. Hälsningar Stina

  SvarSlett
 8. Nå kom eg meg endelig inn på bloggen din. Hadde problemer i går med nettet.
  Koselig å titte på sida di, vekker opp mange minner fra den dagen vi besøkte gården.
  Takk for helsing hos meg. Kjekt at du har lagt meg til i bloggrullen din :)
  Ha en flott veke vidare
  klem

  SvarSlett